Presentatie Restaurant Menu vd maand Feestzaal Huwelijk Jaareinde Vacatures Contact

 

- Zaal tot 180 personen in banket en tot 500 personen in receptie.
- Receptie in onze aparte tuin bij zomerweer.
- Prachtige tuin met zicht op grote afgesloten vijver.
- Gratis overnachting voor het bruidspaar.
- Ruime parking.


 

De feestzaal in Bourgondische stijl bevindt zich in de gerestaureerde graanschuur van de oude hoeve en straalt pure harmonie en esthetiek uit.

 

 

Deze zaal staat steeds ter beschikking voor semenaries, personeelsfeesten, communiefeesten, recepties maar vooral ook huwelijksfeesten.

Er wordt aan elk detail gedacht. Elk menu wordt op maat opgesteld. Geen enkele maaltijd is identiek. Daarvoor hebben we een documentatiemap die u een ruime keuze uit de verschillende menu's geeft.

De traditie, ervaring en de stijlvolle inrichting van onze Bourgondische zalen verzekeren U een vlotte, professionele en persoonlijke aanpak van uw feest. Zicht op tuin met afgesloten vijver.  Bij mooi weer kan de receptie buiten doorgaan. Ook s' avonds zorgen wij voor een aangenaame tuinverlichting!

 

Ook de extra's zijn bij ons inbegrepen.
Bediening, zaalonkosten, BTW, kaarsen, bestek... beschouwen wij als vanzelfsprekende onderdelen van onze service. Zelfs wanneer uw gasten zo "opdreef " zijn, zodat U graag een uurtje of twee langer feest, wordt U met de glimlach en zonder supplementaire kosten verzorgd.

De rustige omgeving midden de ongerepte polders, ruime parkeermogelijkheden, bij minder goed weer een grote overdekte receptieruimte tot 500 personen bieden u als geen ander de mogelijkheid er een onvergetelijk en stijlvol feest van te maken.

Als u dit alles in overweging neemt, terwijl U onze menu's inkijkt, zijn wij ervan overtuigd dat U, met feestzaal "De Grote Stove" een juiste keuze maakt!

Wil je als toekomstig paar vooraf een bezoekje maken aan de keuken en zaal van "De Grote Stove" dan kan dit. Een telefoon of mail volstaat om een afspraak te maken.

-----------------------


Op onderstaande foto een voorbeeld van een opstelling voor een semenarie en produktpresentatie in onze grote feestzaal.

 


We hebben ook een kleiner zaaltje ter beschikking voor kleinere groepen tot 35 personen, ideaal voor privéfeestje, semanarie, vergadering ... Vraag vrijblijvend informatie.