Presentatie Restaurant Menu vd maand Feestzaal Huwelijk Jaareinde Vacatures Contact

Menu van de Chef
Suggesties van de Chef

Vanaf heden ook terug fazant en hertenkalf verkrijgbaar!

 

Menu van de chef 



 

Carpaccio van rund, parmesaan, notensla, fleur de sel en pijnboompitten

---

Loempia van geitenkaas, notenslaatje en zoete stroop

of

Huisgemaakte garnaalkroketjes

---

Op vel gebakken skrei 'royal', graantjesmosterd, gewokte groentjes en polderpureetje

---

Huisgemaakt vanille ijs met chocolade en merinque

of

Kaasbordje ( 3,00 supplement)

 

 

Menu per tafel aub
menu met 2 voorgerechten : 60,00 per persoon
menu met 1 voorgerecht (carpaccio): 49,00 per persoon
 

 


 

 


Suggesties van de Chef

Voor- / hoofdgerecht
-   Loempia van geitenkaas met zoete stroop en notenslaatje     16.00  / 22.50
-   Op vel gebakken skrei 'royal', graantjesmosterd, polderpureetje en gewokte groentjes 25.00  
Dessertsuggestie:
- Bordje met 4 verfijnde kazen (dessert) 12.00  

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, dan kan een cadeaubon van "De Grote Stove" de ideale oplossing zijn !