Presentatie Restaurant Menu vd maand Feestzaal Huwelijk Jaareinde Vacatures Contact

Menu van de Chef
Suggesties van de Chef

 

Menu van de chef 



Loempia van geitenkaas, notenslaatje en zoete stroop

of

Huisgemaakte garnaalkroketjes

---

Belgische asperges la Flamande (Vlaamse wijze met boter en geplette eitjes)

---


Krokant gebakken medaillons van lotte met preisausje

---

Gemarineerde Belgische aardbeien, huisgemaakt vanille ijsje en munt

of

Kaasbordje ( 3,00 supplement)

 

 

Menu per tafel aub
menu met 2 voorgerechten : 60,00 per persoon
menu met 1 voorgerecht (asperges) : 49,00 per persoon
 

 


 

 


Suggesties van de Chef

Voor- / hoofdgerecht
-   Loempia van geitenkaas met zoete stroop en notenslaatje     16.00  / 22.50
Belgische asperges la Flamande  (Vlaamse wijze met boter en geplette eitjes) 19.00 / 27.00
Belgische asperges met artisanaal gerookte zalm en mousseline sausje 22.00 / 31.00
- Krokant gebakken medaillons van lotte met preisausje 27.00  
Dessertsuggestie:
- Bordje met 4 verfijnde kazen 12.00

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bent u op zoek naar een origineel cadeau, dan kan een cadeaubon van "De Grote Stove" de ideale oplossing zijn !