Feestelijkheden

Huwelijksfeest

Vier de mooiste dag van jullie leven in het prachtige decor van onze hoeve in het midden van de velden en de natuur!

Met onze ervaring in maatwerk en jullie persoonlijke wensen wordt jullie huwelijksfeest een unieke belevenis waar jullie gasten nog lang zullen over spreken.

Bij mooi weer doen we de receptie in de mooie tuin met zicht op de grote vijver. Het gelukkige paar kan na het feest terecht in onze exclusieve bruidssuite.

Jubileum

Feest, feest, feest. Na al die jaren samen nog eens aan elkaar en iedereen die jullie nauw aan het hart ligt, zeggen dat het een schitterend mooie tijd is geweest samen.

Kinderen, kleinkinderen, vrienden en kennissen zullen hierbij graag aanwezig zijn om dit mooie gebeuren in De Grote Stove bij te wonen.

Bedrijfsevent

Wenst u als bedrijf een event te organiseren om uw producten of diensten beter te profileren dan is De Grote Stove daar de ideale locatie voor.

Diverse ruimtes kunnen samengesmolten worden om aan de gevraagde oppervlakte te kunnen voldoen.

Personeelsfeest

Versterk de banden tussen uw medewerkers in een aangenaam kader waar de beslommeringen van alledag verdwijnen in de wijsheid van de natuur. De rust van De Grote Stove zorgt voor een relaxte sfeer. U kunt uw medewerkers trakteren op de culinaire verwennerij van chef Stefan en u heeft geen enkele zorg over organisatie, voorbereiding en opkuis. Zo kunt u samen met uw medewerkers genieten.

Seminaries

De Grote Stove biedt de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen rond de zakelijke thema’s die belangrijk voor u zijn. Onze presentatiemogelijkheden en unieke zaal creëren de mogelijkheid om samen na te denken over de wensen die er zijn. U kunt daarbij in eigen catering voorzien. Bespreek gerust alle mogelijkheden met ons.

Communie- of lentefeest

Een communie- of lentefeest is een mijlpaal in het leven van uw kinderen. Jaren later zullen zij nog dikwijls terugdenken aan dat memorabele feest waar ze in het middelpunt van de belangstelling stonden. Ze zullen zich herinneren dat ze zich kostelijk geamuseerd hebben en samen met de volwassenen genoten hebben van het lekkere eten (met kindvriendelijke hapjes!) en de gezonde buitenlucht.

Verjaardagsfeest

Een verjaardagsfeest organiseert u meestal voor iemand anders, al dan niet als verrassing en in alle discretie. Dan is het handig dat wij ons om alle praktische zaken bekommeren. U moet alleen nog een onschuldig (fiets-) tochtje door de mooie polders organiseren met als ultieme surprise een spetterend verjaardagsfeest waar alle gasten het feestvarken opwachten met een drankje en een hapje…

Babyborrel

U bent zo blij met uw nieuwe baby dat u hem of haar echt aan de hele wereld wil tonen. Vroeger was dat een wekenlang gaan en komen van en naar familie en vrienden. Dan doe je beter een geweldige babyborrel in De Grote Stove, waar alles je uit handen wordt genomen (behalve de baby dan). Het enige wat u moet doen is genieten van het moment met uw vrienden en familie!

Pensioensviering

Bij de afsluiting van een actieve loopbaan kijkt u graag terug met collega’s, familie en vrienden naar de invulling van die vele mooie jaren. De Grote Stove zorgt voor het unieke kader om dat in een vrolijke sfeer te beleven. U en uw gasten zorgen voor de vele anekdotes en herinneringen, wij serveren daarbij lekkers om te eten en te drinken.

Vereniging

Samen is het altijd beter. Soms wenst u met uw vrienden en vriendinnen van uw vereniging iemand omwille van zijn staat van verdienste in de bloemetjes te zetten. Of viert u gewoon naar jaarlijkse traditie jullie samenzijn. Bij De Grote Stove kunt u zonder enige zorg genieten van het samenzijn met uw vriendenclub. Zodat het glas nog eens met volle goesting kan worden geheven.

Koffietafel

Een tot in de puntjes verzorgde rouwmaaltijd of koffietafel is het mooiste eerbetoon aan de overledene. U hebt op die momenten andere zorgen aan het hoofd maar vanuit onze ervaring helpen wij u snel en nemen wij alle praktische beslommeringen van u over, zodat u samen met familie en kennissen in alle rust kunt genieten van het samenzijn en herinneringen kunt ophalen.

Aanvullende informatie

    Ik had graag informatie over: